Avoimien ovien tapahtumassa on nähtävillä kymmeniä teoksia Kansan Tahdon laajasta taidekokoelmasta, aina Särestöniemestä Tapiovaaraan. Kuvassa kokoelmaan kuuluva Niilo Hyttisen maalaus ”Olipa kerran ukko ja akka” (1973-74). (Kuva: Tero Kaikko)

Kansan Tahdon taide esillä Taiteiden Yössä

Oulun Taiteiden Yö järjestetään huomenna torstaina. Tapahtuma tekee kaupungista yhdeksi illaksi ja yöksi suuren kulttuuriareenan, jossa voi törmätä uusiin elämyksiin minkä tahansa kulman takana.

Tapahtumassa Oulun seudun kulttuurintekijät tarjoilevat ilmaista ja vapaata taidetta kaikille kulkijoille. Luvassa on monipuolisia taide- ja kulttuurielämyksiä aina runolounaasta kännykänheittoon ja valokuvista irlantilaiseen musiikkiin.

Myös Kansan Tahto osallistuu tänä vuonna Taiteiden Yön ohjelmaan järjestämällä avoimet ovet remonttievakkoyhteistoimistossaan klo 17-21, osoitteessa Kauppurienkatu 8 B, 3. kerros. Nähtävillä on suuri osa Kansan Tahdon kuvataiteen kokoelmasta.

Samalla on mahdollista tutustua Kansan Tahdon vanhoihin juhlavuosikertoihin lehden 112-vuotisen taipaleen ajalta. Tarjolla on myös kahvia ja pullaa.


Kommentit

Lisää aiheesta

YLL kouluttaa lehtikirjoittamisesta Oulussa

Yleinen Lehtimiesliitto järjestää avoimen koulutuksen lehtikirjoittamisesta Oulussa. Koulutuksessa perehdytään erilaisiin juttutyyppeihin uutisesta henkilöhaastatteluun sekä juttujen... Lue lisää

Jäähyväistaide komistaa Oulun Järjestötaloa

Kansan Tahto muuttaa Mäkelininkadulta Kauppurienkadulle   Oulussa kulkijat ovat viime päivät töllistelleet Järjestötalon uusia seinä-... Lue lisää