Oskar Olaussen haluaa Vasemmistonuorista entistä helpommin lähestyttävän järjestön. (Arkistokuva)

Oskar Olaussenia esitetään Vasemmistonuorten varapuheenjohtajaksi

Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuorten vuosikokous esittää Oskar Olaussenia Vasemmistonuorten varapuheenjohtajaksi. Olaussen on 24-vuotias oululainen matematiikan opiskelija. Hän on Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuorten edustaja keskusjärjestön hallituksessa ja Oulun Vasemmistonuorten varapuheenjohtaja sekä aktiivi myös vasemmistoliitossa.

”Haluan olla mukana luomassa Vasemmistonuorista järjestöä, johon jokainen on tervetullut omana itsenään ja jonka jäsen voi vaikuttaa helposti ja nopeasti Vasemmistonuorten suuntaan. Tavoitetta kohti päästään esimerkiksi laajentamalla jäsendemokratiaa ja jalkauttamalla turvallisemman tilan sääntöjä piireihin. Meillä ei ole varaa menettää potentiaalisia jäseniä ja aktiiveja sen vuoksi, että heitä ei osata ottaa avosylin mukaan toimintaan tai siksi, että he turhautuvat vaikutusmahdollisuuksiinsa Vasemmistonuorissa”, Olaussen sanoo.

Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuorten puheenjohtaja Riikka Matilaisen mukaan keskusjärjestön alueellisen näkyvyyden kannalta on tärkeää, että sen johtavilla paikoilla on monipuolisesti edustusta ympäri Suomen.

Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuoret esittää Vasemmistonuorten hallitukseen Olaussenin lisäksi varsinaisiksi jäseniksi Petja Korkkosta ja Matthew O’Loughlinia sekä varalle Riitu Mäkeläistä ja Iivari Khaikovitchia.


Kommentit

Lisää aiheesta

Kajaanin Vasemmistonuorille uusi hallitus ja piirijärjestölle itsenäistymishanke

Kajaanin Vasemmistonuoret pitivät vuosikokouksensa ja valitsivat uusia toimijoita yhdistyksen hallitukseen. – Jäsenmäärän kehitys niin Kajaanissa... Lue lisää

Kainuun Vasemmistonuoret vaatii sähkön siirtohintoihin kohtuutta

Kainuun Vasemmistonuoret esittää sähkön siirtohinnan alennusta ja hintojen alueellista tasaamista siirtohintaan sisältyvää veroa muuttamalla. Valtio... Lue lisää